Sound Video: Mercedes C63 AMG Black Series

Σχετικά άρθρα

Δύο από τους τυχερούς που πρόλαβαν να αγοράσουν μια από τις 800 Mercedes C63 AMG Black Series μας δείχνουν γιατί ίσως είναι η καλύτερη Black Series που έχει βγάλει ποτέ από το εργοστάσιο της AMG και Affalterbach της Γερμανίας.

Να θυμίσω ότι παρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη τον περασμένο Σεπτέμβριο και φορά τον ατμοσφαιρικό V8 ΑΜG κινητήρα 6.3-λίτρων απόδοσης 517 ίππων, 30 περισσότερα από όσα προσφέρει το Performance Package της C63 AMG. Η ροπή αγγίζει τα 620 Nm με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 4.2 δευτερόλεπτα. Στο Nurburgring γυρνά σε 7:46.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 7-τάχυτο AMG SPEEDSHIFT MCT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ενώ στον πίσω άξονα έχει τοποθετηθεί και ένα μπλοκέ διαφορικό. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τον Ιανουάριο του 2012 με αρχική τιμή στη Γερμανία τις 115.430 ευρώ. Αναλυτικές λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...