Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της ομάδας Driving Academy κάνοντας πανελληνίο ρεκόρ κατανάλωσης 1.344 χλμ με το VW up! και 1.633 χλμ VW Polo

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε χθες, Σάββατο 28 Ιουλίου, το ταξίδι της ομάδας Driving Academy αποτελούμενη από τους Θ. Παπαπάσχο, Δ. Χατζητόλιο, Γ. Τσιγκρή και Ν. Παπαπάσχο που κατάφεραν να διανύσουν με ένα ρεζερβουάρ 1.344 χλμ με το VW Up! και 1.633 χλμ με το VW Polo και αυτή είναι η αναμνηστική φωτογραφία που μας έστειλε μέλος της αποστολής.

To ταξίδι τους ξεκίνησε τη Δευτέρα 23 Ιουλίου από τα Ιωάννινα και αφού διασχίσουν τη Θεσσαλονίκη (Τρίτη 24/7), την Καβάλα (Τετάρτη 25/7) τη Λάρισα (Πέμπτη26/7), τη Λαμία (Παρασκευή 27/7) και τερμάτισαν στην Αθήνα.

Το ρεκόρ αναμένεται να πιστοποιηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό ECO2DRIVING – FUEL EFFICIENCY WORLD RECORDS εντός των επόμενων ημερών σε ειδική εκδήλωση. Αύριο θα δημοσιευτεί και το επίσημο δελτίο τύπου που θα αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες για τις καταναλώσεις και τα ρεκόρ.

[Πηγή: Driving Academy]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...