Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία είναι το αποτέλεσμα ενός απρόσεκτου οδηγού ενός Audi A4 DTM, ο οποίος τράκαρε με το ένα από τα δύο αγωνιστικά Zonda GR που έβγαλε η Pagani. Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια του τελευταίου γύρου ενός αγώνα στη Τσεχία, όταν ο Tomáš Kostka, οδηγός του Audi A4 DTM, τράκαρε από πίσω τον Antony Herbeck, ο οποίος οδηγούσε την πράσινη Pagani Zonda GR.

H Pagani Zonda GR βασίζεται πάνω στην Zonda S και για να πληροί τους κανονισμούς της FIA και της ACO, έχει πλάτος 2 μέτρα, ζυγίζει μόλις 1.100 κιλά και φορά μια διαφορετική ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα και νέες ζάντες, από αυτά της έκδοσης δρόμου. Ο V12 κινητήρας 7,0-λίτρων αποδίδει 600 άλογα με 786 Nm ροπής φορώντας μεγαλύτερο ψυγείο, ενώ το κιβώτιο απέκτησε ψυγείο λαδιού. Τα 0-60 mph (0-96 χλμ/ώρα) τα κάνει σε 3,3 δευτερόλεπτα. Δες το αυτοκίνητο σε καλύτερες μέρες, πριν το καταστρέψει το A4.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Video 1[/tabtext] [tabtext]Video 2[/tabtext] [tabtext]Video 3[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

 

[Πηγή: jenproauta, photobucket]