Η τριλογία βιβλίων “Fifty Shades of Grey” το βιβλίο-Άρλεκιν ερωτικού περιεχομένου με κυριλέ εξώφυλλο, είναι το νέο Twilight, αφού εδώ και μήνες είναι Νο1 στην best seller λίστα των NY Times επί δεκάδες εβδομάδες, εξώφυλλό ταυτόχρονα σε Newsweek, People και Entertainment Weekly, μεταφρασμένο σε 37 γλώσσες, έχει πουλήσει περισσότερα 10.000.000 αντίτυπα, ενώ ήδη η συγγραφές E.L.James έχει πουλήσει τα δικαιώματα για την κινηματογραφική του μεταφορά έναντι 5 εκ. δολαρίων, με το μισό Holywwod να κάνει ουρά για να παίξει σε αυτό που αποκαλείται το “νέο 9 ½ εβδομάδες”.

Τι σχέση ένα ένα βιβλίο στο Autoblog θα αναρωτιέσαι. Η συγγραφές έχει επιλέξει ο δισεκατομμυριούχος πρωταγωνιστής της Christian Grey, να έχει στον στόλο του ένα Audi R8 και αρκετά SUV της Audi, ενώ έκανε δώρο στην πρωταγωνίστρια του βιβλίου, Anastasia Steele, ένα Audi A3.

Το βιβλίο έχει τόσο μεγάλη δύναμη που οι πωλήσεις της Audi στην Αμερική τον περασμένο Ιούλιο, έκαναν ιστορικό ρεκόρ, αφού αυξήθηκαν κατά 28%. Η Audi, μέσω του Loren Angelo, γενικού διευθυντή επικοινωνίας, δήλωσε στο Autonews, ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση ανάμεσα στα βιβλία και στις πωλήσεις των αυτοκινήτων της, αλλά σίγουρα θα έχουν συμβάλει θετικά, αφού στην ουσία είναι δωρεάν διαφήμιση, μια διαφήμιση που την διάβασαν μέχρι σήμερα πάνω από 10.000.000 ζευγάρια μάτια.

Δεν θα σου πω ότι έχει διαβάσει το βιβλίο, 3 τόμοι είναι αυτοί, που να βρω χρόνο, αλλά αν το διάβασες εσύ ή η φίλη/φίλος σου, περιμένω να διαβάσω τα σχόλια σου για το βιβλίο.

[Πηγή: Autonews]