Onboard Video: Με μια Ferrari 599XX στο Spa

Σχετικά άρθρα

Βράδυ Παρασκευής και τι θα έλεγες για μια onboard βόλτα με μια Ferrari 599XX στο Spa; To video γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του Corse Clienti που έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο και ο V12 κινητήρας του ηχεί υπέροχα στο δάσος που βρίσκεται η βελγική πίστα.

Bonus! Δες και μια βελτιωμένη Ferrari SA Aperta από την Novitec Rosso να κυκλοφορεί στους δρόμους της Βιέννης. Ο V12 κινητήρας της, από τα 670 άλογα, αποδίδει πλέον 888 άλογα με 862 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει πλέον σε 3.1 δευτ. τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9.1 δευτ. τα 0-300 χλμ/ώρα σε 21.9 δευτ. με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 340 χλμ/ώρα.

Στιλιστικά πατάει πάνω σε υπερελαφριές ζάντες 21″ και 22″, φόρεσε σκληρότερα και χαμηλότερα ελατήρια κατά 25 mm, νέα εξάτμιση με βαλβίδες και 90 mm απολήξεις με την Novitec Rosso να μπορεί να κάνει την οροφή της Aperta σε ότι χρώμα την επιθυμεί ο πελάτης. Απίστευτο αποτέλεσμα, όπως σχεδόν όλες οι προτάσεις της Novitec.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...