Στη συμβολή της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Νηρέως, στο Παλαιό Φάληρο, σήμερα στις 3:30 τα ξημερώματα, τέσσερις νέοι άνθρωποι απανθρακώθηκαν και ένας τραυματίστηκε όταν η Alfa Romeo που επέβαιναν, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, έπεσε πάνω σε μια κολόνα της ΔΕΗ και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Και τα τέσσερα άτομα που έχασαν την ζωή τους ήταν 20 ετών, από το Αιγάλεω, όπως και ο 20-χρονος οδηγός της Alfa, ο οποίος σώθηκε επειδή δεν φορούσε την ζώνη ασφαλείας του και από την σύγκρουση πετάχτηκε έξω από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Τα τέσσερα άτομα που απανθρακώθηκαν εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο μετά την σύγκρουση άρπαξε φωτιά. Στο σημείο έφτασε συνεργείο της Πυροσβεστικής που έσβησε την φωτιά, και απεγκλώβισε απανθρακωμένους τους τέσσερις νεαρούς,

Ο 20-χρονος οδηγός διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλεύεται, ενώ η Τροχαία Καλλιθέας διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω εμείς, πάντα προσοχή στον δρόμο, και ποτέ δεν πιάνουμε τιμόνι αν έχουνε πιει παραπάνω από το επιτρεπτό.. Συλλυπητήριά στις οικογένειες των παιδιών. R.I.P

[Πηγή: ΣΚΑΙ | Thanks for the tip, Μιχάλη]