O Walter de’ Silva υπερασπίζεται τη συντηρητική σχεδίαση της Volkswagen

Σχετικά άρθρα

Κάθε φορά που η Volkswagen βγάζει στην αγορά νέο μοντέλο, και ειδικά όταν αυτό είναι το νέο Golf, όλοι μιλούν για τον συντηρητικό σχεδιασμό του, και για το πόσο πολύ μοιάζει με το αυτοκίνητο που αντικαθιστά.

Για το Golf 7, γράφτηκαν πολλά για τον σχεδιασμό του, αλλά ο επικεφαλής σχεδίασης της Volkswagen, Walter de’ Silva, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Autonews, δήλωσε ότι η εταιρία του χαρακτηρίζεται από μια συντηριτική κατεύθυνση σε ότι αφορά τον σχεδιασμό των μοντέλων της.

Δήλωσε ότι οι ημέρες εντυπωσιακής σχεδίασης αποτελούν παρελθόν από το μυαλό του, και πλέον προτιμά μια καθαρή και απλή φιλοσοφία στη σχεδίαση, η οποία θα είναι διαχρονική.

Ο Guru σχεδιασμού της Volkswagen, σημείωσε ότι τα μοντέλα της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας διαθέτουν μια εικόνα που προσδίδουν κύρος, κάνοντας τα έτσι να έχουνε μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:

Υπάρχει κάποια ασφάλεια στον σχεδιασμό των μοντέλων μας. Πρόθεση μας είναι να δημιουργήσουμε ένα αυτοκίνητο, το οποίο μεταξύ άλλων, θα διατηρήσει της αξία μεταπώλησης, αυτό είναι σημαντικό για μια οικογένεια.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...