Νέο Ariel Atom 3.5

Σχετικά άρθρα

Η Αγγλική Ariel ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής του Atom 3.5, έχοντας το αναβαθμισμένο σασί που φοράνε τα Atom V8 αλλά και οι εκδόσεις της Mugen. H εταιρία υπόσχεται πιο άνετη οδήγηση και ήρεμη στο δρόμο καθώς και στη πίστα θα διαθέτει μεγαλύτερη πρόσφυση και ισορροπία.

Οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στις αναρτήσεις και βάσεις μηχανής. Ακόμα υπάρχει νέο look για το καπό, νέα LCD οθόνη στο ταμπλό που ενσωματώνει λαμπάκι αλλαγής ταχυτήτων και τέλος νέους διπλούς προβολείς μπροστά και LED φώτα πίσω. Στην οθόνη, μπορεί να προστεθεί και αναλυτής και καταγραφέα δεδομένων (data logger), που θα δείχνει επιταχύνσεις G αλλά και γυρολόγια.

Μηχανικά δεν έχει αλλάξει τίποτα, και το Atom 3.5 φοράει είτε τον 2-λιτρο iVTEC ατμοσφαιρικό κινητήρα της Honda που αποδίδει 245 ίππους είτε τον ίδιο με κομπρέσσορα απόδοσης 310 ίππων, που ο συγκεκριμένος έχει 10 άλογα περισσότερα έπειτα από επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, νέα εισαγωγή αλλά και σύστημα καυσίμου.

[Πηγή: Ariel Motor]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...