Video: Δοκιμάζοντας το Infiniti FX Sebastian Vettel Edition

Σχετικά άρθρα

Το Infiniti FX Sebastian Vettel Edition θα βγει στη παραγωγή σε μόλις 200 αυτοκίνητα και αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν την τιμή του υπερβολικά ακριβή, αφού στην στην Αγγλία ξεκινά από τις £100.800 και 125.000 ευρώ στην Ευρώπη.

Ο Harry Metcalfe του Βρετανικού EVO πήρε ένα από αυτά και το δοκίμασε εξηγώντας γιατί η τιμή του είναι τόσο ακριβή.Για παράδειγμα, όλα τα carbon μέρη του προέρχονται από την Brabus, με την πρόσθετη πίσω αεροτομή να κοστίζει £4.800 (€5.975).

Να θυμίσω ότι το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε γκρι ματ χρώμα, έχει carbon spoilers, διαχύτη και αεροτομή, διαθέτει τη νέα γρίλια της εταιρίας, νέο μπροστά προφυλακτήρα με LED φώτα ημέρας, LED πίσω φώτα, αεραγωγούς στα φτερά, λογότυπο του Vettel στα φτερά, διπλές απολήξεις, πατά πάνω σε μεγάλες μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου, έχει νέες χαμηλότερες αναρτήσεις, έχει μαύρους καθρέπτες και από την οροφή έχουνε φύγει οι ράγες.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα carbon διακοσμητικά, το ειδικό ταμπελάκι στο ταμπλό, τα μαρσπιέ στις πόρτες καθώς και οι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με Alcantara με μωβ ραφές. Μηχανικά τώρα φορά τον V8 5.0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 420 ίππων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5.9 δευτ. με τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα.

Αξίζουν οι επιπλέον £50.000 (€62.230) ώστε κάποιος να αγοράσει το αυτοκίνητο; Η απάντηση στο video.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ζητούν νέα στρατηγική από την ΕΕ ώστε να γίνουν ξανά ανταγωνιστικές

Με τις πωλήσεις των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών να μειώνονται και τα γραφειοκρατικά εμπόδια να αυξάνονται, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γηραιάς Ηπείρου ζητούν μια νέα ευρωπαϊκή στρατηγική...