Μια McLaren F1 θέλει να πουληθεί για €4,4 εκατ, ώστε να γίνει το πιο ακριβό “μοντέρνο” αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ασημί McLaren F1 που βλέπεις θέλει να γίνει το πιο ακριβό “μοντέρνο” αυτοκίνητο που έχει πουληθεί ποτέ, αφού ο 29-χρονος πωλητής Tom Hartley Jr, έχει βάλει ως στόχο να την πουλήσει για 3,5 εκατ. λίρες Αγγλίας (4,4 εκατ. ευρώ).

Ο Tom Hartley Jr. θεωρεί την McLaren F1 ως το καλύτερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί ποτέ, αφού όταν παρουσιάστηκε ήταν έτη φωτός μπροστά από τους αντιπάλους του.

Να θυμίσω ότι μόλις 64 McLaren F1 κυκλοφορούν νόμιμα στο δρόμο (106 βγήκαν συνολικά) ανάμεσα στους τυχερούς διάσημους ιδιοκτήτες βρίσκονται o Jay Leno και ο Rowan Atkinson. Η McaLaren την κατασκεύαζε από το 1993 έως το 1998 και μηχανικά φορά έναν V12 κινητήρα 6,1-λίτρων απόδοσης 627 ίππων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,2 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 391 χλμ/ώρα, ταχύτητα που για μια δεκαετία του είχε δώσει τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής του κόσμου.

[Πηγή: Daily Mail | Thanks for the tip, Μπάμπη]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...