Vettel: Δε με ανησυχεί η πιθανότητα βροχής

Σχετικά άρθρα

Κατά τα ψέματα, αν ο αγώνας της Κυριακής είναι “φυσιολογικός” ο Sebastian Vettel θα κερδίσει με άνεση τον τρίτο του παγκόσμιο τίτλο. Οι φίλοι της Ferrari, για να έχουν ελπίδες, ζητούν ν’ ανοίξουν οι ουρανοί στο Interlagos, ώστε ο αγώνας να γίνει πιο απρόβλεπτος, και ο Fernando Alonso να δείξει τις ικανότητες του στο βρεγμένο, εκεί που η δυναμική των μονοθεσίων χάνει σ’ ένα μέρος την αξία της. Φυσικά, το καλύτερο σενάριο για τους tifosi, πέρα από τον καιρό, θα ήταν μια πιθανή εγκατάλειψη του Γερμανού, αλλά αυτό είναι κάτι πιο απίθανο από το να βρέξει.

Για τον αγώνα της Κυριακής, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για βροχή, όμως αυτό είναι κάτι που δεν ανησυχεί τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, όπως δηλώνει ο ίδιος:

Όσον αφορά τη γενική προετοιμασία, κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ο καιρός στο Sao Paolo είναι όπως και στο Spa, όπου όλα μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα, και ο καιρός αλλάζει πολύ εδώ. Μίλησα με κάποιους ντόπιους εδώ, και μου είπαν ότι έβρεξε πολύ πριν από δύο μέρες, αλλά δεν το περίμεναν. Πιθανώς, για το Σάββατο και την Κυριακή, υπάρχει κάποια βροχή, αλλά δε γνωρίζουμε πότε και πόσο θα βρέξει. Χθες, ρώτησα την Pirelli αν έχουν όλο τον εξοπλισμό και τα βρόχινα ελαστικά, οπότε δε νομίζω ότι χρειάζεται ν’ ανησυχούμε.

Τα προηγούμενα χρόνια, η πίστα ταίριαζε στο μονοθέσιό μας, και νομίζω ότι πρέπει να επιβεβαιώσουμε και φέτος, έτσι όλοι κοιτάζουμε την Παρασκευή, για να ξεκινήσουμε το Σαββατοκύριακο καλά προετοιμασμένοι. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε σίγουροι τώρα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά είμαστε σ’ εξαιρετική θέση.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...