Δε δουλεύω μόνο 4 ημέρες την εβδομάδα, επισημαίνει ο Newey

Σχετικά άρθρα

Όλοι έχουμε καταλάβει ότι ο Adrian Newey είναι το σημαντικότερο πρόσωπο στο τεχνικό τμήμα της Red Bull Racing. Ο Βρετανός είναι εξαιρετικά ευφυής, ενώ οι ιδέες του αποτελούν αντικείμενο συζητήσεων και αντιγραφής από τις άλλες ομάδες. Φέτος, ο Newey δεν κατάφερε να σχεδιάσει από την αρχή ένα μονοθέσιο που θα είναι με διαφορά το ταχύτερο σε όλες τις πίστες, όμως κατάφερε να βελτιώσει την RB8, με αποτέλεσμα ο Sebastian Vettel να είναι πολύ κοντά στο τρίτο του παγκόσμιο τίτλο.

Εδώ και λίγο καιρό, κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Newey δεν εργάζεται πολύ· συγκεκριμένα, μόλις 4 μέρες την εβδομάδα. Ο επί κεφαλής τού τεχνικού τμήματος της RBR έρχεται να διαψεύσει αυτά που ισχυρίζονται κάποιοι.

Αυτή είναι μια φήμη που έχω ακούσει όλο και περισσότερο αυτόν τον καιρό, αλλά αυτά είναι κάτι που, προφανώς, δεν ισχύουν. Δυστυχώς, δουλεύω πιο σκληρά από ποτέ, και νομίζω ότι μόνο αυτό κάνουμε στις μέρες μας. Έχουμε πολλά δεδομένα στη διάθεσή μας, και ξοδεύουμε πολύ χρόνο για να τ’ αναλύσουμε. Θα ήθελα να είμαι στο εργοστάσιο μόλις 4 μέρες την εβδομάδα, αλλά δεν είμαι.

[Πηγή: El Pais | Photo Copyright: Vladimir Rys Photography via Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr