H “ωραία” και ο πα-τέρας

Σχετικά άρθρα

Το σεξ πουλάει και το ξέρουμε! Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε διαφημίσεις με σεξουαλικά υπονοούμενα! Εντάξει, πλάκα κάνω, δεν έχουμε βαρεθεί, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας!

Το θέμα μας είναι ότι έχουμε βαρεθεί να το βλέπουμε γενικά! Πάρε για παράδειγμα τον Kim Ridley, από το Όρεγκον, που αποφάσισε να πουλήσει στο eBay το εξακύλινδρο Datsun 280Z του (μοντέλο του 1977 παρακαλώ), και ως άλλος Seth Godin (sorry Seth) σκέφτηκε ότι πρέπει να το κάνει πιο spicy (που λένε και στο χωριό μου)!

Αποφάσισε λοιπόν να “στήσει” την 20χρονη κόρη του που ακούει στο όνομα Lexxa, δίπλα στο αυτοκίνητο, για να το κάνει πιο “πιασάρικο”… δεν έφτανε όμως αυτό, οπότε αποφάσισε να της αφαιρέσει και μερικά ρουχαλάκια και να κάνει την αγγελία κανονικό babe shooting. Με αυτό το τρόπο, κατάφερε να το πουλήσει $7.500! Ναι, καλά διάβασες! Δεν είμαι όμως σίγουρος αν ο αγοραστής κατάλαβε ότι πλειοδοτούσε για το αμάξι! Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Το σεξ πουλάει!

Εσύ πόσο θα το “χτύπαγες”…;;;

[Πηγή: eBay | Ευχαριστώ όλους για το tip]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...