Video: Η Lamborghini Gallardo LP 560-4 2013, είναι η τελευταία έκδοση της Gallardo

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini στην έκθεση του Παρισιού παρουσίασε την ανανεωμένη Gallardo και τώρα έβγαλε ένα promo video της στο οποίο αναφέρει ότι αυτή θα είναι η τελευταία έκδοση της, αφού μέσα στο 2013 θα παρουσιαστεί η Gabrera, το αυτοκίνητο που θα την αντικαταστήσει.

 H Gallardo LP 560-4 διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση και φορά νέους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω καθώς και νέες ζάντες 19″. Τα κορυφαία μοντέλα της Gallardo, η LP 570-4 Superleggera και η LP 570-4 Spyder Performante θα είναι πλέον διαθέσιμες και στην ειδική έκδοση Edizione Tecnica, έτσι οι 6 εκδόσεις της Gallardo, διαφοροποιούνται πλήρως μεταξύ τους, ώστε να καλύψουν έτσι κάθε τύπου οδηγού.

Χαρακτηριστικά των εκδόσεων Edizione Tecnica είναι η πίσω αεροτομή, τα carbon-κεραμικά φρένα, ενώ είναι διαθέσιμες αποκλειστικά σε τρεις χρωματισμούς Nero Nemesis (μαύρο ματ) σώμα με Arancio Argos (πορτοκαλί) κολόνες και μπροστά εισαγωγές, Bianco Canopus (λευκό ματ) σώμα με Arancio Argos (πορτοκαλί) κολόνες και μπροστά εισαγωγές, και Arancio Argos σώμα με Nero Nemesis κολόνες και μπροστά εισαγωγές.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_JrzSvC0q_w

[Πηγή: Lamborghini]

 

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...