Η Lamborghini στην έκθεση του Παρισιού παρουσίασε την ανανεωμένη Gallardo και τώρα έβγαλε ένα promo video της στο οποίο αναφέρει ότι αυτή θα είναι η τελευταία έκδοση της, αφού μέσα στο 2013 θα παρουσιαστεί η Gabrera, το αυτοκίνητο που θα την αντικαταστήσει.

 H Gallardo LP 560-4 διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση και φορά νέους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω καθώς και νέες ζάντες 19″. Τα κορυφαία μοντέλα της Gallardo, η LP 570-4 Superleggera και η LP 570-4 Spyder Performante θα είναι πλέον διαθέσιμες και στην ειδική έκδοση Edizione Tecnica, έτσι οι 6 εκδόσεις της Gallardo, διαφοροποιούνται πλήρως μεταξύ τους, ώστε να καλύψουν έτσι κάθε τύπου οδηγού.

Χαρακτηριστικά των εκδόσεων Edizione Tecnica είναι η πίσω αεροτομή, τα carbon-κεραμικά φρένα, ενώ είναι διαθέσιμες αποκλειστικά σε τρεις χρωματισμούς Nero Nemesis (μαύρο ματ) σώμα με Arancio Argos (πορτοκαλί) κολόνες και μπροστά εισαγωγές, Bianco Canopus (λευκό ματ) σώμα με Arancio Argos (πορτοκαλί) κολόνες και μπροστά εισαγωγές, και Arancio Argos σώμα με Nero Nemesis κολόνες και μπροστά εισαγωγές.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_JrzSvC0q_w

[Πηγή: Lamborghini]