Spy Photos: BMW 2-Series Cabrio

Σχετικά άρθρα

BMW 2-Series Cabrio Spy Photos (5)

H BMW μαζί με την 2-Series Coupe, δοκιμάζει και την 2-Series Cabrio η οποία διαθέτει μαλακή υφασμάτινη οροφή.

Σειρά 2 θα είναι διαθέσιμη σε coupe, σε cabrio καθώς και σε Gran Coupe έκδοση, με την BMW Σειρά 2 να παρουσιάζεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2013.

Θα είναι μικρότερη σε διαστάσεις από την Σειρά 4, αλλά λίγο μεγαλύτερο από την τωρινή γενιάς της Σειράς 1 Coupe. Μηχανικά θα φορά τους ίδιους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που φορά και η Σειράς 1, καθώς επίσης και τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα των Βαβαρών.

Σε ότι αφορά τη γρήγορη έκδοση της, ή αλλιώς την νέα BMW 1-Series M Coupe. Θα μετονομαστεί σε M2, και θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014, Μηχανικά αναμένεται να φορά τον ίδιο κινητήρα με αυτόν της M135i, τον εξακύλινδρο 3.0-λιτρο απόδοσης 320 ίππων με 450 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με την κίνηση να μεταφέρεται είτε πίσω τροχούς, είτε και σε όλους, αφού η BMW, για όσους το επιθυμούν θα μπορεί να τοποθετηθεί και σύστημα τετρακίνησης.

[Πηγή: AMS, AutoExpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...