Δεν βγαίνει στη παραγωγή το Audi A2

Σχετικά άρθρα

Audi A2 Concept in IAA 2011

Έχει καταντήσει κουραστικό το μέλλον το Audi A2, το οποίο την μια φορά ακούγεται ότι δεν θα περάσει στη παραγωγή και την άλλη, ότι θα το δούμε στους δρόμους το 2014.

Οι πρώτες φήμες του 2013, αναφέρουν ότι το μοντέλο τελικά δεν θα περάσει στη παραγωγή, αφού η Audi έχει βάλει στο συρτάρι τα σχέδια να περάσει στη παραγωγή το Α2 Concept που είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2011.

Η Audi θα χρησιμοποιήσει ότι έμαθε από αυτό στα μελλοντικά της αυτοκίνητα, αλλά δεν θα βγάλει στην αγορά τον αντίπαλο του BMW i3. Ο λόγος είναι φυσικά το κόστος κτήσης ενός τέτοιου αυτοκινήτου, αφού τα στελέχη της Audi πιστεύουν ότι λίγοι θα είναι εκείνοι που θα δώσουν κοντά στα 40.000 ευρώ ώστε να κάνουν δικό τους ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο απόδοσης 116 ίππων, κατασκευασμένο από carbon fiber-reinforced polymer (CFRP) και αλουμίνιο, με το σασί να είναι τεχνολογίας ASF και να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Audi A2 Concept IAA 2011

Audi A2 Concept

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα ταινία για την επική μάχη Lancia και Audi στο Group B

Ο Daniel Bruhl (The King’s Man) και ο Riccardo Scamarcio (A Haunting in Venice) ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία δράσης...

Η ABT κάνει το αγωνιστικό Audi R8 LMS GT2 νόμιμο για χρήση σε δημόσιους δρόμους

Η ABT Sportsline παρουσίασε το XGT που είναι ουσιαστικά ένα R8 LMS GT2 που μπορεί να κινηθεί νόμιμα στους δημόσιους δρόμους. Το αυτοκίνητο φορά...