Η Shelby American θα παρουσιάσει δύο μοντέλα στην έκθεση του Detroit

Σχετικά άρθρα

Shelby GT500 Super Snake 2013

Η Shelby Americann στην έκθεση του Detroit στις 14 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα. Το πρώτο είναι η Super Snake έκδοση του Ford Mustang GT500 2013. Διαθέτει καπό από πολυεστέρα, ζάντες 20″ με σπορ ελαστικά, εξάτμιση της Borla και σπορ ανάρτηση.Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με μεγάλα φρένα της Wilwood και αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες με κεντημένα προσκέφαλα, πατάκια και νέα διακοσμητικά.

Μηχανικά θα είναι διαθέσιμο με τον 5,8-λίτρων V8 κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 671 ίππων με 855 Nm ροπής. Για όποιον δεν του φτάνουν αυτά τα άλογα, τότε υπάρχει και έκδοση με 862 άλογα. Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε 500 μονάδες με αρχική τιμή του πακέτο τα $28.995 (δεν συμπεριλαμβάνεται το αυτοκίνητο) και τα $39.995 για το δυνατό πακέτο.

Σε ότι αφορά το δεύτερο μοντέλο, αυτό περικλείεται από μια μυστικοπάθεια με τον Gary Patterson, πρόεδρο της Shelby να δηλώνει ότι αυτό θα είναι ένα μοντέλο με έναν μικρό turbo κινητήρα, όπως ακριβώς ήθελε ο Carroll Shelby.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Shelby ανακοίνωσε ότι προσφέρει πλέον bodykit για τα Ford Mustangs κατασκευής από το 2005 έως το 2009.

[Πηγή: Shelby American]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...