Rory Byrne: Εργάζομαι πάνω στην Ferrari τού 2014

Σχετικά άρθρα

Rory-Byrne (Custom)

Αν και βρισκόμαστε στην περίοδο παρουσίασης των μονοθεσίων για το 2013, ας γράψουμε κάτι και για την επόμενη σεζόν, όπου θα συμβεί μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στη σύγχρονη ιστορία τής Formula 1, με τους V6 turbo κινητήρες, 1.6 λίτρων, ν’ αντικαθιστούν στους τωρινούς ατμοσφαιρικούς V8, 2.4 λίτρων. Οι ομάδες θα πρέπει να ασχοληθούν παράλληλα με τα μονοθέσια του 2013 και του 2014, ώστε να βρουν την ισορροπία στην απόδοσή τους.

Κάτι τέτοιο θα κάνει και η Ferrari, η οποία έχει δύο ομάδες για τα μονοθέσια του 2013 και του 2014. Αυτό που μαθαίνουμε, όμως, τώρα είναι ότι στην σχεδιαστική ομάδα για το 2014 επί κεφαλής είναι ο Rory Byrne, πρώην αρχισχεδιαστής της Scuderia, ο οποίος είναι ειδικός στο να κάνει ένα μονοθέσιο να κινείται στα όρια των κανονισμών.

Ο Νοτιοαφρικανός παραδέχεται ο ίδιος πως ήδη ασχολείται με το μονοθέσιο που θα έχει η ιταλική ομάδα το 2014, το οποίο, φυσικά, θα είναι πολύ διαφορετικό από την F138, η ο οποία παρουσιάστηκε την Παρασκευή.

Επιπλέον, ο Stefano Domenicali, Αγωνιστικός Διευθυντής της Ferrari, έχει δηλώσει πως το νέο τους μονοθέσιο έχει πάνω του κάποιες ακραίες λύσεις:

Έχουμε υιοθετήσει κάποιες ακραίες λύσεις για φέτος. Απλά, περιμένουμε τον Newey να διαμαρτυρηθεί για την πίσω ανάρτηση.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...