To Nissan Deltawing αποσύρεται από τους αγώνες, θα επιστρέψει με περισσότερα άλογα και κλειστή οροφή

Σχετικά άρθρα

Nissan Deltawing

Το πιο παράξενο αγωνιστικό του 2012 ήταν με διαφορά το Nissan Deltawing το οποίο κατάφερε και τερμάτισε στην 5η θέση στον αγώνα αντοχής 1.000 μιλίων στην Ατλάντα. Και ενώ όλοι θεωρούσαμε σίγουρο ότι θα συνεχίσει τη πετυχημένη πορεία του και το 2013, η Nissan ανακοίνωσε ότι το αποσύρει από τους αγώνες.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της Nissan Motorsport, Darren Cox, στο Twitter, ο οποίος ευχήθηκε καλή τύχη στον Dr Don Panoz αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στο project “DeltaWing”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SpeedTV, ο Panoz αναπτύσσει την βελτιωμένη έκδοση του, η οποία θα διαθέτει κλειστή οροφή και δεν θα φορά τον 1.600αρη κινητήρα της Nissan, αλλά έναν 1.900 κ.εκ της Mazda. O κινητήρας φορά διπλά turbo και για την ώρα αποδίδει 345 άλογα με 474 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ.

[Πηγή: Speed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...