Νεκρή μια 23χρονη λόγω της πρωινής θεομηνίας

Σχετικά άρθρα

Athens rainfall 2013 (5)

Σήμερα το πρωί η Αθήνα πλημμύρισε αφού η ισχυρή βροχόπτωση έκανε τα ρέματα να υπερχειλίσουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εικόνες χάους. Αυτοκίνητα να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά, δέντρα να ξεριζώνονται, εγκαταστάσεις να διαλύονται, σπίτια να πλημμυρίζουν, περιοχές να μένουν χωρίς ρεύμα, φωτεινοί σηματοδότες να μην λειτουργούν, δρόμοι να κλείνουν. Όλα τα παραπάνω δημιούργησαν ένα κυκλοφοριακό χάος όπου δυστυχώς είχαμε μια νεκρή.

Πρόκειται για μια 23-χρονη γυναίκα η οποία είχε εγκλωβιστεί στο Smart της επί της Λεωφόρου Αμαρουσίου – Χαλανδρίου. Το ΕΚΑΒ απεκλώβισε την άτυχη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο» νεκρή. Η άτυχη 23-χρονη δεν είχε βραχεί με τον θάνατό της να οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε έμφραγμα, αν και οι γιατροί περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση.

Λόγω της ισχυρής βροχώπτωσης και χαλαζόπτωσης, η Λεωφόρος Συγγρού στο ύψος του Φαληρικού Δέλτα έκλεισε για αρκετή ώρα, ενώ κλειστή ήταν για ώρα και η οδός Πειραιώς από την Π. Ράλλη και στα δύο ρεύματα έως τη Χαμοστέρνας. Κλειστή παρέμεινε επίσης η Λεωφόρος Δημοκρατίας από την ιχθυόσκαλα έως το Κερατσίνι, ενώ ακινητοποιημένα οχήματα βρισκόταν και στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Αττικού Νοσοκομείου.

Στο Παλαιό Φάληρο σχηματίστηκε χείμαρρος στο ρέμα της Πικροδάφνης, ενώ πλημμυρισμένη ήταν και η Λεωφόρος Αλίμου. Η παραλιακή είχε μεγάλο πρόβλημα από τον Άγιο Κοσμά μέχρι τον Φλοίσβο, ενώ προκλήθηκαν κατολισθήσεις στον Σκαραμαγκά.

Στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου παρατηρήθηκαν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα καθώς ήταν κλειστή στο ύψος της γέφυρας Ασπροπύργου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Η κυκλοφορία εκτρεπόταν για αρκετές ώρες προς την Αττική Οδό, ενώ είχαν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων και στην έξοδο από Αττική Οδό για εθνική και από Κηφισό έως τη λίμνη Κουμουνδούρου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κλείνει η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού. Με παράκαμψη θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Kλείνει άμεσα η σήραγγα "Μαλακάσι Α" της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από εξειδικευμένους δομοστατικούς, των οποίων η έκθεση...