Η Maria de Villota οδηγεί ξανά αυτοκίνητο δρόμου

Σχετικά άρθρα

Maria-de-Villota

Μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, που έχει μεγάλο σωματικό και ψυχολογικό κόστος, η ζωή σου αλλάζει δραματικά, και χρειάζεται χρόνο για να επανέλθεις σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής, αν αυτό, βέβαια, είναι εφικτό να γίνει. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση της Maria de Villota, η οποία έχασε το δεξί της μάτι σε ατύχημα που είχε όταν δοκίμαζε το μονοθέσιο της Marussia.

Η Ισπανίδα, που έχει κάνει πολλές επεμβάσεις στο εμπρός μέρος του εγκεφάλου και στην περιοχή του ματιού, επιστρέφει σιγά-σιγά στη φυσιολογική της ζωή (όσο μπορούμε να το λέμε αυτό), και δηλώνει ότι είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ενώ λέει πως οδηγεί ξανά επιβατικό αυτοκίνητο.

Αισθάνομαι πολύ καλά. Οι γιατροί μού είπαν πως σ’ αυτό βοηθά το γεγονός πως ποτέ δεν έχω πιει αλκοόλ, δεν έχω καπνίσει και πως είμαι αθλήτρια. Συνεχίζω να είμαι λίγο αδύναμη και να έχω πονοκεφάλους, αλλά είμαι καλά, και είμαι ήρεμη, γνωρίζοντας ότι όλα πάνε καλά.

Ήταν δύσκολο το ξεκίνημα μετά από το ατύχημα, απλά έκανα λίγα πράγματα μέρα με τη μέρα. Ακόμα και το να πάρω ένα ποτήρι με νερό ήταν δύσκολο, αλλά, τώρα, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Την περασμένη εβδομάδα, μου έδωσαν την άδεια να επιστρέψω στην οδήγηση. Μπορώ να υπολογίσω αρκετά καλά τις αποστάσεις κι αισθάνομαι σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Όταν η ζωή σου σώζεται, κανένας δε σου χρωστάει τίποτα. Δεν μισό πλέον το άθλημα. Το μόνο που θέλω είναι να βελτιωθεί η ασφάλεια στους αγώνες και τις δοκιμές. Θα συνεργαστώ σήμερα για ό,τιι λείπει. Επιπλέον, είμαι ευγνώμων για όλες τις ομάδες και τους οδηγούς που με στήριξαν μετά από το ατύχημα.

[Πηγή: AFP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα