Έκθεση Γενεύης 2013: Τα βελτιωμένα supercars της FAB Design

Σχετικά άρθρα

IMG_1281

Η FAB Design στην έκθεση της Γενεύης παρουσιάσει την MP4 Chimera, την Cayenne Emperor II, MP4-12C Spider αλλά και την SL63 AMG.

Η βελτιωμένη McLaren MP4-12C διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα, carbon μπροστά spoiler, carbon πλαϊνά spoiler, αεροτομή, carbon πλαϊνές εισαγωγές αέρα και carbon εισαγωγή αέρα στην οροφή.Στο πίσω μέρος υπάρχουν τριπλές νέες απολήξεις εξατμίσεων, νέος carbon διαχύτης με τον κινητήρα να αποδίδει επιπλέον 15 άλογα. Το στιλιστικό πακέτο κοστίζει 16.900 ευρώ ενώ υπάρχουν διαθέσιμες νέες ζάντες 20″ και 21″ με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport. Στο εσωτερικό συναντάμε πορτοκαλί λεπτομέρειες, πορτοκαλί διακοσμητικά, νέα πατάκια και νέες δερμάτινες επενδύσεις.

IMG_1301

Η Cayenne Emperor II διαθέτει νέους προφυλακτήρες, εμπρός spoiler με εισαγωγές αέρα φτιαγμένες από carbon, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά φαρδιά spoiler, διαχύτη με ενσωματωμένες τις 4πλες απολήξεις των εξατμίσεων επίσης από carbon καθώς και νέα αεροτομή. Προαιρετικά προσφέρει carbon καπάκια για τους εξωτερικούς καθρέφτες, ενώ μπορεί να βάψει το εμπρός spoiler και τον διαχύτη στο χρώμα του αυτοκινήτου. Το όλο πακέτο στοιχίζει €16.490 χωρίς τα μεταφορικά.

Μηχανικά,  o V8 diesel κινητήρας της Cayenne S έχει το κλασικό  φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμιση και έχει αυξημένη ιπποδύναμη κατά 48 ίππους και καλύτερη ροπή κατά 80 Nm, βοηθώντας το γερμανικό SUV να πιάσει τελική ταχύτητα των 257 χλμ/ώρα και να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 5.4 δευτ. Τέλος, αλλαγμένες είναι και οι ζάντες καθώς πατάει πάνω σε νέες διαστάσεων 10×22 εμπρός και 12×22 πίσω, ντυμένες με ελαστικά Dunlop Sport Maxx διαστάσεων 265/35 εμπρός και 305/30 πίσω.

IMG_1302

Η McLaren MP4-12C Spider Terso θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 κομμάτια και κινείται και αυτή στα γνωστά πλαίσια των μετατροπών της εταιρίας. Το bodykit αποτελείται από νέο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, πλαϊνά skirts, επανασχεδιασμένες πλαϊνές εισαγωγές αέρα και νέο πίσω προφυλακτήρας με ενσωματωμένο διαχύτη. Επίσης προστέθηκε νέα μεγάλη πίσω αεροτομή η οποία όμως δεν αντικαθιστά την εργοστασιακή αλλά «κάθεται» από πάνω της. Κάτι το οποίο ομολογουμένως δεν έχουμε ξαναδεί είναι το μικρό και διακριτικό spoiler που βρίσκεται στη βάση του παρμπρίζ. Οι ζάντες είναι οι FAB Design Evolution, τριαιρούμενες, σφυρήλατες, 20 ιντσών και τις περιβάλλουν ελαστικά της Dunlop SP SportMaxx.

Μηχανικά, οι αλλαγές περιορίζονται στην αλλαγμένη εξάτμιση με σύστημα της FAB Design, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με carbon τελικό που σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας αυξάνει την απόδοση στα 680 άλογα και την ροπή στα 715 Nm. Με αυτά τα καινούρια δεδομένα, η McLaren MP4-12C Terso Spider επιταχύνει στα 100 km/h από στάση σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και φτάνει τα 343 km/h τελική.

Για το εσωτερικό η FAB Design είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας επιθυμία με υλικά όπως το δέρμα, η αλκαντάρα, τα ανθρακονήματα ή το αλουμίνιο σε κάθε πιθανό συνδυασμό ανάλογα με τα γούστα σας.

IMG_1282

Τέλος η SL63 AMG φορά και αυτή νέο bodykit αποτελείται από νέο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, πλαϊνά skirts, φουσκωμένα φτερά, νέο πίσω προφυλακτήρας με ενσωματωμένο διαχύτη, carbon αεροτομή, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και ζάντες 23″¨.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Manhart MH2 GTR II. Μια BMW M2 με 715 άλογα

Η Manhart βελτιώνει σε ακραίο βαθμό την BMW M2, με το πακέτο να το ονομάζει MH2 GTR II. Μηχανικά, ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας...

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...