Η Audi λέει ότι η Lamborghini Urus θα βγεί στο τέλος του 2016

Σχετικά άρθρα

Lamborghini-Urus-DV-12-PBC-01

Το αφεντικό της Audi, Rupert Stadler, δήλωσε ότι η Lamborghini θα ξεκινήσει τη παραγωγή του Urus προς το τέλος του 2016 και είναι ένα μοντέλο που η εταιρία πρέπει να φτιάξει.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το Urus θα πάρει το πράσινο φως κάποια στιγμή μέσα στο τρέχον έτος και θα βασίζεται σε μια εξελιγμένη έκδοση της MLB πλατφόρμας, στην οποία θα βασίζεται και τα νέα Q7, Touareg και Cayenne. Αν και σαν αρχιτεκτονική θα είναι παρόμοια με την σημερινή MLB πλατφόρμα θα κάνει εκτεταμένη χρήση ελαφριών υλικών.

Η πλατφόρμα θα συνδυάζει χυτό αλουμίνιο μαζί με χάλυβα, με τα δύο υλικά να κολλούνται και να καρφώνονται μαζί, όπως έκανε η Jaguar με την XJ. Επιπλέον, η αναβαθμισμένη πλατφόρμα πιστεύεται ότι θα περιλαμβάνει ένα νέο τύπο carbon.

[Πηγή: Αutocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lamborghini Huracan STJ: The Last Dance

Η Lamborghini παρουσίασε σήμερα την Huracan STJ, με την ειδική αυτή έκδοση να βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το μοντέλο, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014,...

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...