Video: Όλες οι πληροφορίες για το Volvo S60 Polestar

Σχετικά άρθρα

Volvo S60 Polestar - The Journey

Η Volvo και η Polestar έδωσαν στη δημοσιότητα ένα video που μας εξηγούν όλες τις λεπτομέρειες της γρήγορης έκδοσης του Σουηδικού sedan που πρόσφατα παρουσιάστηκε επίσημα.

Αρχικά θα πωλείται σε περιορισμένη παραγωγή αποκλειστικά στην αγορά της Αυστραλίας με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τον Ιούνιο, με το S60 Polestar να φορά τον εξακύλινδρο T6 3,0-λιτρο κινητήρα απόδοσης 350 ίππων στις 5.700 σ.α.λ με 500 Nm ροπής μεταξύ 2.800 και 4.750 σ.α.λ και να συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με launch control, το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος Haldex, το οποίο έχει δεχτεί και αυτό τη φροντίδα της Polestar.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,9 δευτερόλεπτα, με τη τελική ταχύτητα να αγγίζει 250 χλμ/ώρα. Πατά πάνω σε ζάντες 19″ με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport διαστάσεων 235/40. Τα φρένα είναι της Brembo και μπροστά είναι διαστάσεων 336×29 mm και τα πίσω 302×22 mm.

Ζυγίζει 1.684 κιλά και στιλιστικά φορά νέους προφυλακτήρες, αεροτομή, διαχύτη και μαύρους καθρέπτες που βελτιώνουν την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό συναντάμε νέο επιλογέα ταχυτήτων, μαρσπιέ, και ειδικά διακοσμητικά στις πόρτες.

[Πηγή: Volvo/Polestar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...