Μια Maserati Quattroporte Shooting Brake θα βγει σε δημοπρασία

Σχετικά άρθρα

2009 Maserati Quattroporte Shooting Brake

Μια ειδική Shooting Brake έκδοση της Maserati Quattroporte θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο RM Auctions μεθαύριο Σάββατο.

Το αυτοκίνητο είναι ένα από τα τέσσερα που κατασκευάστηκαν από την Τouring Superleggera, για τον πρώην πρόεδρο της Ducati, Carlo Bonomi. Το μεταξόνιο του μετράει 3064 χλστ και κάτω από το καπό βρίσκεται ένα V8 4.2-λίτρων κινητήρας απόδοσης 395 ίππων με τη κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Ακόμα διαθέτει υδραυλικά δισκόφρενα, ανεξάρτητη ανάρτηση σε κάθε άκρο, διπλά ψαλίδια και αντιστρεπτικές.

2009 Maserati Quattroporte Shooting Brake

Έκανε το ντεμπούτο του στην εκδήλωση Villa d’Este Concorso d’Eleganza του 2009 και είναι βαμμένο σε μεταλλικό πράσινο του δάσους με χρυσές λωρίδες και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών της Borrani Bimetal. Άλλες αλλαγές σε σχέση με το νορμάλ μοντέλο περιλαμβάνουν οι 7-ιντσες οθόνες τοποθετημένες στα μπροστινά προσκέφαλα, ένα ψυγειάκι και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα και τέλος ένα κρυφό ντουλάπι το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει δύο καραμπίνες.

[Πηγή: RM Auctions]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...