Λεπτομέρειες για τη Maserati GranSport και τις νέες GranTurismo και GranCabrio

Σχετικά άρθρα

Maserati-GranTurismo-Sport-front-motion-view

O CEO της Maserati, Harald Wester αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την GranSport αλλά και τις νέες GranTurismo και GranCabrio. Ο Wester μιλώντας στο Motor Trend, ανέφερε πως η Maserati χρειάζεται στη γκάμα της ένα μικρό σπορ μοντέλο, με την GranSport να γίνεται το μοντέλο αυτό. Σε ότι αφορά την επόμενη γενιά της GranCabrio, αυτή θα βασίζεται πλέον στην GranSport, αφού η GranTurismo θα κινηθεί προς τα πάνω και θα γίνει ένα μεγαλύτερο πολυτελές coupe αυτοκίνητο.

Η GranSport θα είναι ελαφρύτερη και πιο σπορ από τα υπάρχοντα μοντέλα της Maserati, με τα τρία αυτοκίνητα να κατασκευάζονται πάνω στην κοντύτερη πλατφόρμα που χρησιμοποιούν τα Ghibli και Quattroporte.

Μηχανικά και τα τρία αυτοκίνητα θα εξοπλίζονται με μια γκάμα βενζινοκινητήρων όπου ανάμεσά τους θα υπάρχει και ο twin-turbo V6 3,0-λίτρος κινητήρας απόδοσης 410 ίππων με 550 Nm ροπής που θα συνδυάζεται με ένα διπλόδισκο αυτόματο κιβώτιο.

Η GranSport αναμένεται να βγει στην αγορά το 2016, έναν χρόνο μετά τη παρουσίαση των νέων GranCabrio και GranTurismo.

[Πηγή: Motor Trend]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...