Στην Ελλάδα τα Abarth 595 Turismo και το 595 Competizione

Σχετικά άρθρα

Abarth 595 Turismo

Η γκάμα της Abarth στη χώρα μας καλωσορίζει τα 595 “Turismo” και το 595 “Competizione”. Στο 595 Turismo η βελτίωση αφορά τον κινητήρα, τη γεωμετρία και το σύστημα πέδησης, ενώ επιπρόσθετα υπάρχουν λεπτομέρειες τόσο στο υψηλού επιπέδου εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέρος, για αυτούς που επιθυμούν αποκλειστική κομψότητα, λεπτότητα και ραφινάρισμα, άνεση και σπορτίφ αίσθηση προσανατολισμένη στον κόσμο του “Gran Turismo”.

Στο Abarth 595 Competizione, η βελτίωση είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των αγώνων και αφορά επίσης στο σύστημα εξάτμισης, με την εξάτμιση “Record Monza” να είναι στάνταρ, και τα σπορ καθίσματα “Abarth Corse by Sabelt” για αυτούς που αγαπούν τους αγώνες. Και στις δύο περιπτώσεις ο κινητήρας είναι ο 1.4 Turbo T-Jet, η ισχύς του οποίου έχει αυξηθεί στους 160 ίππους χάρη στο κιτ βελτίωσης. Η τελική τους ταχύτητα είναι 211 χλμ./ώρα ενώ η επιτάχυνση από 0 ως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα.

Το Abarth 595 Turismo ξεκινά από τις 22.390 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου της απόσυρσης) με την ανοικτή έκδοση να ξεκινά από τις 24.290 ευρώ. Σε ότι αφορά το 595 Competizione ξεκινά από τις 25.340 ευρώ στην κλειστή και τις 27.240 στην ανοικτή έκδοση.

Παράλληλα η Abarth ανακοίνωσε και νέες προωθητικές ενέργειές της για το μήνα Ιούνιο οι οποίες περιλαμβάνουν έκπτωση 1.800 για το Abarth Punto Supersport των 180 ίππων, ενώ για το Abarth 500 προσφέρονται δύο νέες εναλλακτικές λύσεις επιπλέον της υπάρχουσας έκπτωσης των 1000 ευρώ για το Abarth 500/595. Η πρώτη αφορά την αγορά του 500C στην τιμή του 500, με όφελος 1900 ευρώ, και η δεύτερη την προσφορά δωρεάν του αυτόματου κιβωτίου “Competizione” αντί για το στάνταρ χειροκίνητο, με όφελος για τον πελάτη 1.400 ευρώ. Για όλα τα μοντέλα της Abarth προσφέρεται χρηματοδότηση μέσω FGA Bank, με 5,25% ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6%), προκαταβολή από 0% και διάρκεια έως 72 μήνες.

Αναλυτικά τις προσφορές όλων των μοντέλων της Abarth μπορείς να τις βρεις εδώ ενώ το περιλαμβάνει η έκδοση όπως και τον βασικό και πρόσθετο εξοπλισμό εδώ.

[Πηγή: Abarth]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...