Spy Video: Volkswagen Golf R στo Ring

Σχετικά άρθρα

volkswagen-golf-vii-r-spy-photos-2

Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης του Volkswagen Golf R στο Nurburgring, λίγους μήνες προτού αυτό παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2014 και οι φήμες το θέλουν να φορά τον 2,0-λιτρο turbo TFSI EA888 κινητήρα του Audi S3 ο οποίος στη περίπτωσή του θα αποδίδει περισσότερα από 300 άλογα, ενώ θα είναι και φθηνότερο από τον προκάτοχό του, αφού στην Αγγλία θα ξεκινά από τις £30.000 (€35.000).

Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω της πέμπτης γενιάς του συστήματος τετρακίνησης Haldex που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Golf 4Motion. Θα είναι περίπου κατά 100 κιλά βαρύτερο από το Golf GTI. Η προηγούμενη γενιά του Golf R ήταν κατά 150 κιλά βαρύτερη σε σχέση με την 6η γενιά του Golf GTI. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Θα φορά και αυτό το νέο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, που συναντάμε στην GTI Performance έκδοση του Golf GTI. Το σύστημα ESP θα μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως και ντεμπούτο αναμένεται να κάνει τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η ηλεκτρική Porsche Boxster σε δοκιμές

Η Porsche συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης και ανάπτυξης της νέας γενιάς της Boxster, με το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί το 2025 μαζί με την Cayman....

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...
Autoblog.gr