Ecclestone: Κι άλλες ομάδες έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Σχετικά άρθρα

Kaltenborn-Ecclestone

Η Sauber βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ιδιοκτήτη, τη στιγμή που ο Nico Hulkenberg είναι ελεύθερος να φύγει, διότι έχει παραβιαστεί ρήτρα πληρωμής στο συμβόλαιό του, αν και η κίνηση αυτή δε θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή εντός τής σεζόν.

Σύμφωνα με τον επί κεφαλής τής Formula 1, Bernie Ecclestone, η Sauber δεν είναι η μοναδική ομάδα που προσπαθεί να λύσει οικονομικά προβλήματα, ενώ ελπίζει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της.

Υπάρχουν συμφωνίες που απαιτούν από εμάς ν’ αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με τον ίδιο τρόπο. Η Sauber είναι μια καλή ομάδα, και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν περισσότεροι από έναν υποψήφιο αγοραστή. Δε θέλω να φανταστώ τη Formula 1 χωρίς τη Sauber. Στην ιδανική περίπτωση, θα βρουν νέους χορηγούς για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά θα ήταν καλό ακόμα κι αν υπήρχαν εταιρείες που ήθελαν να τους στηρίξουν έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.

Η ομάδα αξίζει να βοηθηθεί. Δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η οικονομική τους κατάσταση, αλλά ξέρω ότι δεν είναι τόσο καλή όσο θα έπρεπε να είναι. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ξοδεύουν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που έχουν.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...