Αυτή είναι η αλήθεια για το ελληνικό “εγκαταλελειμμένο” Nissan GT-R

Σχετικά άρθρα

nissan gt-r abandoned (2)

Από το μεσημέρι που δημοσιεύσαμε το άρθρο με το ελληνικό “εγκαταλελειμμένο” Nissan GT-R ένας μικρός χαμός έχει γίνει σχετικά με την ιστορία που κρύβεται πίσω από το αυτοκίνητο.

Ρωτήσαμε όλους σας, όποιος γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία πίσω από το αυτοκίνητο να μας ενημερώσει και ανάμεσα στα emails που δεχτήκαμε ήταν και το ακόλουθο. Ο αποστολέας του; Η ιδιοκτήτης του Nissan GT-R που μας εξήγησε όλη την ιστορία που κρύβεται πίσω από το αυτοκίνητο.

Η κυρία Μ***** Λουίζα (ας κρατήσουμε το επώνυμο στην ανωνυμία καλύτερα) μας έγραψε:

Ονομάζομαι Μ***** Λουίζα και είμαι η ιδιοκτήτρια του αυτοκίνητου που ανεβάσατε στο AutoBlog.

Επειδή πολλά σχόλια διάβασα, όλα αναληθή, σας στέλνω να ξεκαθαρίσω την θέση μου!

Εμείς εδώ στο AutoBlog, μόλις είδαμε τις φωτογραφίες αναρωτηθήκαμε να μάθουμε την αλήθεια. Οι φωτογραφίες (1), (2) δεν τραβήχτηκαν από εμάς, αλλά από κάποιον αναγνώστη του page του Gumbal στο Facebook. Επικοινωνήσαμε με το Gumbal και μας ενημέρωσε πως τις φωτογραφίες τις τράβηξε ένας Ολλανδός, ο οποίος επισκέφτηκε το νησί της Κω τη περασμένη εβδομάδα.

Hi,

I have received the photos from a Dutch guy who said he received it from a friend which visited Kos last week. I have asked more information about the picture!

Best regards,

Hans

Δεν αναφέραμε ποτέ ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από εμάς. Εξάλλου αν ποτέ βγάζαμε μόνοι μας αυτές τις φωτογραφίες θα προσπαθούσαμε να μάθουμε επί τόπου τι έχει γίνει σχετικά με το αυτοκίνητο.

nissan gt-r abandoned (1)

Η Κα Λουίζα μας ξεκαθαρίζει λοιπόν πως ναι έχουν καταθέσει τις πινακίδες στην εφορία, όχι λόγω κρίσης, αλλά λόγω του γεγονότος πως ο άντρας της εργάζεται όλο το καλοκαίρι.

Σίγουρα ρωτήσατε εκεί που τραβήξατε την φωτογραφία σε ποιον ανήκει το αμάξι. Ίσως να σας είπαν λοιπόν και για το προηγούμενο αμάξι που είχαμε, ένα κουκλί που θα το ζήλευαν όλοι! Πουλήθηκε λοιπόν αυτό το αμάξι, είχαμε και κάτι ψιλά στην άκρη και το αμάξι το πήραμε μεταχειρισμένο από το εξωτερικό σε απίστευτα χαμηλή τιμή! Ο λόγος που είναι στη κατάσταση που το βλέπετε είναι επειδή ο άντρας μου δουλεύει όλο το καλοκαίρι και εδώ που τα λέμε δεν είναι αμάξι να φορτώσω εγώ παιδί και μαναβικά η κρέατα από τον χασάπη… Και από την στιγμή που έχουν κατατεθεί οι πινακίδες στην εφορία (ούτε νεκρός είναι ο άντρας μου, για όνομα του Θεού, ούτε διακοπές κάνει ,ούτε μεροκάματα χρωστάει, έλεος πια!!!) δεν είναι δυνατόν να το οδηγήσω μέχρι το πλυντήριο, σωστά;;;

Και να σας υπενθυμίσω επίσης ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα! Ήρθατε στην αυλή της πολυκατοικίας μου, να τραβήξετε το αμάξι μου;;;; Από πάνω μένω (σίγουρα πληροφορηθήκατε και για αυτό) θα μπορούσατε να ανεβείτε και να σας δώσω όσες πληροφορίες θέλετε!

Σας παρακαλώ πολύ να αποκαταστήσετε την καλή φήμη που έχουμε ως οικογένεια, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους! Όνειρο ζωής μας αυτό το αμάξι, δουλεύουμε πολύ σκληρά και οι δυο και καταφέραμε να το πάρουμε σε πολύ καλή τιμή, πιστέψτε με!

Σας ευχαριστώ και περιμένω άμεσα απάντηση!

Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοιες αναλήθειες από το AutoBlog που κατά τα άλλα παρακολουθούμε τόσο πιστά!

Με εκτίμηση

Μ***** Λουίζα

Υ.Γ: Το αμάξι θα μεταφερθεί σε κλειστό γκαράζ για αποφυγή ομοίων σχολίων. Καλό σας βράδυ!

Κλείνοντας θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη στην οικογένεια της Κα Λουίζας αφού σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή μας να δημιουργήσουμε σύννεφα, σκιές ή αναστάτωση γύρω από το όνομα της οικογένειας. Απλά ενημερωθήκαμε για τις φωτογραφίες και τις δημοσιεύσαμε για έναν και μόνο λόγο. Να μάθουμε την αλήθεια ώστε να μην υπάρχουν “σκιές και φήμες” εντός και εκτός Ελλάδος.

Εμείς απλά να πούμε από τη μεριά μας προς την οικογένεια της Κα Λουίζας να το χαίρεται και καλοτάξιδο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...