To Citroen E3 Essential concept θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη

Σχετικά άρθρα

2013_citroen_c4_l_overseas_01_1-0620

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Citroen, Frederic Banzet, είχε δηλώσει πριν τρεις μήνες ότι τα μοντέλα της ανανεωμένης σειρά C, που θα παρουσιαστούν το δεύτερο μισό του 2014 θα προσελκύσουν πελάτες που ενδιαφέρονται για απλούστερα, πιο αποδοτικά και φθηνά αυτοκίνητα.

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης το προσεχή Σεπτέμβρη, η Γαλλική εταιρία φέρεται ότι θα παρουσιάσει τον E3 Essential concept. Το αυτοκίνητο θα εναρμονίζεται στη φιλοσοφία “Pure, Simple, Smart” (Αγνό, Απλό, Έξυπνο), με το μοντέλο να αφομοιώνει στιλιστικές λεπτομέρειες από το C4 Picasso και το C-Cactus concept.

Όταν το E3 Essential βγει θα φορά τους γνωστούς κινητήρες της εταιρίας, ενώ τα μέρη του θα είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να περιορίζουν το κόστος κατασκευής. Παρόλα το φθηνό χαρακτήρα του, η έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου θα διαθέτει σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με οθόνη αφής, με το εκτιμώμενο κόστος του στην αγορά της Αγγλίας να αναμένεται γύρω στις £13.000 (€15.000) έτσι ώστε να ανταγωνίζεται το Skoda Rapid.

[Πηγή: Auto Express]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...