Εν τω μεταξύ στο Βέλγιο, ένα Volvo V40 γίνεται παρανάλωμα του πυρός

Σχετικά άρθρα

Volvo V40

Για να μην λέμε πως μόνο τα μοντέλα της Ferrari τυλίγονται στις φλόγες. Ένα μπλε Volvo V40 τυλίχθηκε στις φλόγες κοντά στη πόλη Ghislenghien του Βελγίου.

Ο οδηγός του δήλωσε πως προτού ξεκινήσει η φωτιά, τα φώτα του ταμπλό άρχισαν “να αναβοσβήνουν με ασυνήθιστο τρόπο”. Μερικά δευτερόλεπτα μετά, οι φλόγες έκαναν την εμφάνιση τους, με τον οδηγό, τη γυναίκα του και τη κόρη του να βγαίνουν μέσα από το V40, μόλις 10 δευτερόλεπτα προτού γίνει η πρώτη έκρηξη, με τον ίδιο να δηλώνει στο Nieuwsblad, πως αν καθυστερούσαν να βγουν από το αυτοκίνητο μερικά δευτερόλεπτα τώρα και οι τρεις θα ήταν νεκροί.

Μιας και αναφερόμαστε σε καμμένα αυτοκίνητα να σου πως πω και η Jaguar XJ του ηθοποιού Dick Van Dyke πήρε φωτιά, την ώρα που ο 83-χρονος κινούταν πάνω στην εθνική οδός κοντά στο Los Angeles. Τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του δεν τραυματίστηκαν, με τον ίδιο να δηλώνει πως η φωτιά ξεκίνησε όταν άκουσε έναν περίεργο θόρυβο.

Dick Van Dyke jaguar

http://www.youtube.com/watch?v=2QqcX3jqLDI

[Πηγή: Nieuwsblad, Wral, Twitter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Θανατηφόρο τροχαίο στο Μαρκόπουλο. Νεκρός 27χρονος, σοβαρά τραυματισμένη 22χρονη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα τα μεσάνυχτα στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, στο οποίο σκοτώθηκε ο 27χρονος οδηγός ενώ σε σοβαρή κατάσταση...

13χρονος κατέστρεψε μια Lamborghini Huracan

Το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, μια Lamborghini Huracan Evo κατέληξε σε ένα χαντάκι στο Βανκούβερ και σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός ήταν...