Teaser Video: Citroen Cactus Concept

Σχετικά άρθρα

Citroen Cactus concept teaser

Η Citroen στην Φρανκφούρτη θα παρουσιάσει το Cactus Concept και για να μας δώσει μερικές λεπτομέρειες γι’αυτό, μας έδωσε τόσο ένα teaser video όσο και μια teaser φωτογραφία.

Θα διαθέτει πλαστικό σώμα με “Air Bump” προφυλακτήρες, LED φωτιστικά σώματα και πρωτότυπες ζάντες αλουμινίου. Το πρωτότυπο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 5 Σεπτεμβρίου οπότε πρέπει να κάνουμε υπομονή μια εβδομάδα ακόμη ώστε να μάθουμε πληροφορίες γι’αυτό. Σίγουρο είναι πως θα μας δείχνει τη μελλοντική σχεδίαση των νέων C μοντέλων της Citroen.

Στο περίπτερο της Citroen θα βρίσκονται επίσης τα νέα Citroën C4 Picasso και Grand C4 Picasso καθώς και τα DS3, DS4, DS5, αλλά και τα πρωτότυπα DS3 Racing και Wild Rubis. Τέλος για πρώτη φορά, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει από κοντά το νέο «όπλο» της Citroën Racing, το CITROËN C-Elysée WTCC, με το οποίο η 8 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα στο WRC θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC) του 2014 με τους Sébastien Loeb and Yvan Muller.

http://www.youtube.com/watch?v=Wsf0UodcW3c

[Πηγή: Citroen]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...