Φήμες των τελευταίων ημερών, φέρνουν τον αειθαλή Rubens Barrichello κοντά στην επιστροφή στη Formula 1. Ο 41χρονος Βραζιλιάνος, νικητής 11 grand prix, φέρεται να έχει επαφές με την ομάδα της Sauber, η οποία ψάχνει κάποιον έμπειρο οδηγό που θα πλαισιώσει τον Sergey Sirotkin το 2014.

Ο νεαρός Ρώσος έγραψε τα πρώτα του 700 μέτρα με μονοθέσιο F1, σε εκδήλωση επίδειξης στην πίστα του Sochi και αναμένεται να οδηγήσει για τη Ferrari τον Οκτώβρη, σε διήμερες ιδιωτικές δοκιμές στο Vairano της Ιταλίας, ώστε να καλύψει μέρος των απαιτούμενων χιλιομέτρων, στο δρόμο της απόκτησης της ειδικής super license.

Σύμφωνα με δηλώσεις του έγκριτου Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, Livio Oricchio, η επιστροφή Barrichello έχει πιθανότητες να πραγματοποιηθεί ακόμη και φέτος, στον εντός έδρας αγώνα του Rubinho. Επίσης, ο Bernie Ecclestone δουλεύει πυρετωδώς ώστε να μην μείνει η F1 χωρίς οδηγό από την χώρα του καφέ, για πρώτη φορά μετά το 1970. Κάτι που θα βοηθήσει τόσο τον Barrichello, όσο και τον Felipe Massa, που αποχαιρετά την Ferrari στο τέλος της σεζόν.

[Πηγή: GMM]