Audi A3 Coupe [Rendering]

Σχετικά άρθρα

[lightbox link=”https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/10/Audi-A3-Coupe-rendering.jpg”]Audi A3 Coupe rendering[/lightbox]

Αυτή τη στιγμή, στη γκάμα της Audi για το A3, υπάρχει το τρίθυρο και το πεντάθυρο hatchback, το sedan και το cabrio, αλλά δεν υπάρχει το coupe και η X-Tomi Design διόρθωσε αυτή την αμέλεια δίνοντάς μας μία γεύση για το πώς θα ήταν αυτό.

Πηγή έμπνευσης για τις γραμμές του A3 Coupe είναι προφανώς το cabrio χωρίς όμως το αλουμινένιο πλαίσιο του παρμπρίζ και ένα hardtop στη θέση της αναδιπλούμενης οροφής. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά συντηρητικό αλλά όμορφο όπως και να έχει.

Η Audi δεν έχει σχέδια για το A3 Coupe αλλά αν είχε, η λογική θα επέβαλε την χρησιμοποίηση των γνωστών από τα υπόλοιπα A3 κινητήρων όπως ο TFSI του 1,4 και 1,8 λίτρου αλλά του δίλιτρου TDI. Στην S έκδοση, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο δίλιτρος TFSI με 300 άλογα και 380Nm ροπής.

[Πηγή: X-Tomi Design]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...