Spy Video: Lexus NS, με τους Ιάπωνες να μην είναι χαρούμενοι

Σχετικά άρθρα

lexus ns

Το Lexus NS, το entry-level crossover της ιαπωνικής εταιρίας, πιάστηκε σε δοκιμές εξέλιξης στην Αμερική, λίγες εβδομάδες προτού παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Τόκιο τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Όπως θα δεις και εσύ στο video, οι Ιάπωνες δεν ήταν ιδιαιτέρως χαρούμενοι για τις κάμερες που κατέγραφαν το αυτοκίνητο, γι’αυτό μερικοί προσπαθούσαν να καλύψουν το αυτοκίνητο με κουκούλα και μερικοί να αποτρέψουν στις κάμερες να τραβήξουν πλάνα από αυτό.

lexus ns 2

Το crossover θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το LF-NX Concept που είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης και θα τεθεί απέναντι από τα Audi Q5 και ΒMW X3.

Θα τοποθετηθεί κάτω από το RX και πιθανότατα θα κατασκευαστεί πάνω στο σασί του νέου Toyota RAV4. Μάλιστα θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Lexus που θα εξοπλίζεται με τον νέο 2,0-λιτρο turbo κινητήρα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...