Video: Οι οδηγικές ικανότητες ενός μεθυσμένου Ρώσου φορτηγατζή

Σχετικά άρθρα

russia

Καθώς παρακολουθείς το παρακάτω βίντεο, στα πρώτα του δευτερόλεπτα θα αναρωτιέσαι τι είναι το ενδιαφέρον. Όλα όμως λύνονται από την στιγμή που εμφανίζεται ένα μπλε φορτηγό.

Ο πρωταγωνιστής είναι ο οδηγός του. Εκτός του ότι είναι Ρώσος και όλοι γνωρίζουμε τις κακές οδηγικές ικανότητες των Ρώσων, είναι και μεθυσμένος, και αν όχι μεθυσμένος, έχει κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ας μπούμε όμως στο ζουμί. Αυτός λοιπόν δεν σταμάτησε στο φανάρι και έπεσε πάνω σε ένα άλλο φορτηγό. Το πιο παράξενο είναι η εντυπωσιακή του έξοδος από αυτό, αφού πετάγεται από την πόρτα και πέφτει κάτω. Δεν θα σου πω κάτι παραπάνω, σε αφήνω να το δεις μόνος σου και να πεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου.

[Πηγή: YouTube | Thanks for the tip, Ray]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...