Spy Video: Τα Range Rover Sport RS και Evoque RS δοκιμάζονται στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Range Rover Sport RS & Range Rover Evoque R-S spied at the Ring - Nordschleife

Αυτό που είχαμε διαβάσει το καλοκαίρι ήρθε να επιβεβαιώσει η Land Rover καθώς πήγε στο Nurburgring δύο πρωτότυπα των εκδόσεων RS του Range Rover Sport και Evoque.

Το bodylit του Evoque RS σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θα έχει μικρές εμφανισιακές αλλαγές με νέους προφυλακτήρες, πλαϊνά skirts, αεροτομή ενώ θα διαθέτει χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος και φυσικά νέες ζάντες. Κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ο 2,0-λιτρος turbo βενζινοκινητήρας ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 300 άλογα.

Σε ότι αφορά το Range Rover Sport RS, αυτό θα φορά τον 5,0-λιτρο V8 κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 550 ίππων με 680 Nm ροπής, προερχόμενος από την Jaguar XKR-S, που θα του επιτρέπει να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, με τις αλλαγές στο στιλιστικό πακέτο να είναι πιο έντονες καθώς θα έχει μια πιο σπορ ανάρτηση και φρένα από την Brembo.

Το Evoque RS πιθανότατα θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στην έκθεση του Los Angeles, ενώ λίγους μήνες αργότερα θα βγει στην αγορά το Range Rover Sport RS.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...