Στον κόσμο της βελτίωσης των Range Rover, λίγες εταιρίες έχουν την ιστορία ή την αναγνωρισιμότητα της Overfinch. Εδώ και πολλά χρόνια, βγάζει διάφορα πακέτα βελτίωσης για όλα τα Range Rovers και τώρα, ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσει και το πακέτο για το Range Rover MY2018.

Εξωτερικά, το bodykit περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα με περισσότερες εισαγωγές αέρα και LED φώτα ημέρας, νέο πίσω προφυλακτήρα με διαφορετικά τελικά για την εξάτμιση, αεροτομή καθώς και νέα πλαϊνά. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ολόκληρο το bodykit μπορεί να κατασκευαστεί και από ανθρακόνημα. Τα λογότυπα της Range Rover στη μάσκα και το πορτ μπαγκάζ έχουν αντικατασταθεί με αυτά της Overfinch ενώ το αυτοκίνητο «πατάει» σε ζάντες ελαφρού κράματος 22 ή 23 ιντσών, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Το εσωτερικό από την άλλη, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, εξαρτάται από το γούστο και τις προτιμήσεις του πελάτη. Η Overfinch προσφέρει πληθώρα επιλογών τόσο για το δέρμα όσο και για το ξύλο που θα τοποθετηθεί ενώ η προσοχή στην λεπτομέρεια και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται είναι σε άλλο επίπεδο.