Elon Musk: “Τα αυτοκίνητα υδρογόνου είναι μ%$@!#α

Σχετικά άρθρα

elon musk

Ο Elon Musk κατά την ίδια εκδήλωση στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου ανακοίνωσε το αναβαθμισμένο Model S, προέβη σε μια δήλωση που θα συζητηθεί πολύ. Ο Musk ανάμεσα στα πολλά που δήλωσε, αναφέρθηκε και στα αυτοκίνητα υδρογόνου.

Ω Θεέ μου, τα αυτοκίνητα υδρογόνου είναι μ%$@!#α. Το υδρογόνο είναι ένα ιδιαιτέρως επικίνδυνο αέριο. Είναι κατάλληλο για την ανώτερη βαθμίδα των πυραύλων, αλλά όχι για τα αυτοκίνητα.

Η όλη ομιλία του Musk είχε θέμα τη βιωσιμότητα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και τη σημασία των βιώσιμων μεταφορών. Ο Νοτιοαφρικάνος δήλωσε πως οι άνθρωποι θα πρέπει να δουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ως το επόμενο βήμα της αυτοκίνησης, προτού τα αποθέματα υδρογονανθράκων τελειώσουν.

Έχει ο Musk δίκιο; Και ναι και όχι θα πούνε μερικοί. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σήμερα, εν έτη 2013, έχουν σαφώς ένα σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με τα αυτοκίνητα υδρογόνου, τα οποία ακόμη δεν έχουν περάσει σε ευρεία παραγωγή, λόγω διαφόρων συνθηκών.

Το θέμα σηκώνει συζήτηση και επειδή υπάρχουν αρκετές απόψεις για το θέμα, τα σχόλια είναι ανοικτά για τον καθένα, ώστε να κάνουμε μια συζήτηση πάνω στο θέμα αυτό. Μπορείς να δεις το επίμαχο σχόλιο του Musk στο 29 λεπτό του video που ακολουθεί.

http://www.youtube.com/watch?v=MmQb94EF1UY&feature=player_embedded

[Πηγή: Horst Lüning]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...