Video: Η μεγαλύτερη συγκεντρωση του Ford GT40 στο φετινό Goodwood Revival

Σχετικά άρθρα

The Ford GT40 at Goodwood Revival

Στο φετινό Goodwood Revival έγινε η μεγαλύτερη συγκέντρωση, μέχρι σήμερα, ιδιοκτητών του θρυλικού αγωνιστικού Ford GT40, ίσως του πιο ποθητού αμερικάνικου αυτοκίνητου που κατασκευάστηκε ποτέ (οκ, το σασί του φτιαχνόταν στην Αγγλία).

Η εκδήλωση συγκέντρωσε δεκάδες GT40, αρκετούς διάσημους οδηγούς αγώνων, κατασκευαστές αγωνιστικών και ιδιοκτήτες αγωνιστικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου των Jackie Stewart, Adrian Newey και Kenny Brack. Τα αυτοκίνητα ήταν πλήρως ανακατασκευασμένα και οι V8 κινητήρες τους έδωσαν παλμό και πάλι στη πίστα, ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος.

Το Ford GT40 αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και κέρδισε τέσσερις συνεχόμενες χρονιές τον αγώνα του Le Mans, μεταξύ 1966 και 1969. Αναπτύχθηκε από τη Ford Advanced Vehicles, τη John Wyer Automotive Engineering και τη Shelby American, με τα περισσότερα μέρη του να προέρχονται από το Slough, της Αγγλίας. Enjoy!!!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Η Ford Pro αποκάλυψε σήμερα μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range (Εκτεταμένης Αυτονομίας), ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...