Δικαστήριο κατά του Ecclestone ξεκινά αύριο

Σχετικά άρθρα

Ecclestone

Μπορεί οι Γερμανικές αρχές να καθυστερούν να αποφασίσουν για το αν θα παραπέμψουν σε δίκη τον Bernie Ecclestone, σχετικά με την κατηγορία της δωροδοκίας, αλλά αύριο στο Λονδίνο ξεκινά μια άλλη δίκη.

Σε αυτή η εταιρία Μ.Μ.Ε Constantin, έχει μηνύσει τον Ecclestone για τα 171 εκατ. δολάρια που σχετίζονται με την εικαζόμενη δωροδοκία του φυλακισμένου τραπεζίτη Gerhard Gribkowsky.

Σύμφωνα με το Bloomberg οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές θα παρακολουθούν στενά την υπόθεση, σε περίπτωση που ειπωθεί κάτι που θα βοηθήσει την υπόθεσή τους. Ο Ecclestone θα παραβρεθεί στο δικαστήριο ώστε να καταθέσει στη δίκη δηλώνοντας:

Δεν είναι ιδανικό, θα ήταν καλύτερα να μην συνέβαινε, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε το δικαστικό σύστημα.

Από τη μεριά του, ο Paul Stoddart, πρώην ιδιοκτήτης της Minardi, δήλωσε πως:

O Bernie είναι ο λόγος που η Formula 1 βρίσκεται σε αυτή τη θέση σήμερα. Τα στοιχεία που τον κατηγορούν δεν είναι αξιόπιστα και δεν μπορούν να τον καταστήσουν ένοχο. Η Formula 1 θα είναι φτωχότερη από την ημέρα που ο Bernie δεν θα είναι εκεί.

[Πηγή: Bloomberg]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr