Η Γερμανική Λέσχη Αυτοκινήτου ίσως σώσει το Nürburgring

Σχετικά άρθρα

Nurburgring karrussel

Η Γερμανική Λέσχη Αυτοκινήτου (ADAC) είναι τελικά αυτή η οποία θα αναλάβει να σώσει το Nurburgring, σύμφωνα με δημοσίευμα της Γερμανικής Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Το δημοσιεύμα αναφέρει πως η ADAC έχει υποβάλει μια μη δεσμευτική προσφορά για την αγορά της διάσημης πίστας, η οποία αποτιμάται στα 100 εκατ. ευρώ.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Lars Soutschka, εκπρόσωπος της ADAC είχε πει στόχος τους είναι να μην αφήσουν την πίστα “να πέσει σε λάθος χέρια”. Φέτος η η πίστα αναμένεται να έχει έσοδα 60 εκατ. ευρώ, με τα 8 εξ’αυτών να είναι κέρδη.

Ο Soutschka επιβεβαίωσε τη προσφορά συμπληρώνοντας πως αφού ελέγξουν τα οικονομικά της πίστας, τότε θα αποφασίσουν το πως θα προχωρήσουν.

[Πηγή: Frankfurter Allgemeine Zeitung]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...