Ο Maldonado λέει ότι η Williams μπορεί να έχει σαμποτάρει το μονοθέσιό του

Σχετικά άρθρα

Pastor Maldonado

Όλο και χειρότερες γίνονται οι σχέσεις τού Pastor Maldonado με τη Williams. Ο Βενεζουελάνος θ’ αποτελέσει παρελθόν από το Grove μετά το Interlagos, με τον Felipe Massa να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει. Χθες, στις κατατακτήριες δοκιμές τού Austin, ο Maldonado έμεινε εκτός Q2, όταν ο team-mate του, Valtteri Bottas σημείωνε τον πρώτο χρόνο στο Q1!

Ο 28χρονος κατηγορεί τώρα την ομάδα του ότι σαμπόταρε το μονοθέσιό του, διότι ισχυρίζεται ότι δεν είναι το ίδιο με του Bottas.

Μετά από την ανακοίνωση, τα πράγματα έγιναν χειρότερα για ‘μένα. Νομίζω ότι κάποιος έπαιξε με τις θερμοκρασίες και τις πιέσεις στο μονοθέσιό μου. Ποτέ δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο από ένα μονοθέσιο. Μπορεί να μην ήταν σαμποτάζ, αλλά ξέρω πολύ καλά το αυτοκίνητο. Σίγουρα, υπάρχει ένα μεγάλο θέμα στα ελαστικά, και το ξέρω γιατί κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 20 χρόνια.

Για όσα είπε ο Maldonado, η Williams πήρε θέση, μέσω της Προέδρου της, Claire Williams.

Ο κόσμος λέει τέτοια πράγματα μετά από τέτοιες περιστάσεις. Θα επιστρέψουμε για να μιλήσουμε με τους μηχανικούς και να βρούμε τι έγινε, αλλά ποτέ στην ιστορία τής Williams δεν έγινε κάτι τέτοιο. Δε βλέπω κανένα θέμα. Ο Pastor είπε ότι θέλει να πάει σε άλλη ομάδα, και είναι όλα καλά. Έτσι είναι η Formula 1. Είναι η φύση τού αθλήματος.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...