Haug: Θα συνεχιστεί η κυριαρχία τής Red Bull

Σχετικά άρθρα

Norbert Haug

Η σεζόν τού 2013 έχει περάσει στο παρελθόν, και όλοι ασχολούνται πλέον με το 2014 και τις τεράστιες αλλαγές στους κανονισμούς. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει την ακριβή ανταγωνιστικότητα των ομάδων στους πρώτους αγώνες. Ωστόσο, όλοι ξέρουν ότι η Red Bull Racing θα είναι ξανά μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με τον Christian Horner να λέει ότι οι Αυστριακοί έχουν ήδη ένα πλεονέκτημα έναντι των Mercedes και Ferrari.

Ο Norbert Haug, πρώην Αντιπρόεδρος της Mercedes-Benz Motorsport, που αποχώρησε πέρυσι από τη γερμανική ομάδα, πιστεύει ότι ο Sebastian Vettel και η Red Bull θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση, διότι ισχυρίζεται ότι δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος τής κυριαρχίας τους.

Δε νομίζω ότι η κυριαρχία τού Sebastian Vettel μπορεί να σπάσει ακόμα. Μπορεί να καταλαβαίνει με τέλειο τρόπο τα νέα μονοθέσια και δύσκολα έχουμε δει ξανά τέτοια κυριαρχία, ακόμα κι από τον Michael Schumacher. Επίσης, δε νομίζω ότι η Red Bull θα είναι λιγότερο ανταγωνιστική μετά από τον χειμώνα, ακόμα και με την μεγαλύτερη τεχνολογική επανάσταση στη Formula 1 τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο Γερμανός, όμως, πιστεύει ότι η πρώην ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο τη νέα σεζόν, και συνδέει τον συλλογισμό αυτό με τους οδηγούς και με τους νέους κινητήρες.

Με τον Nico Rosberg και τον Lewis Hamilton, η ομάδα είναι σε πολύ καλή θέση. Επιπλέον, ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε τους νέους κινητήρες πριν από περίπου 5 χρόνια. Πιστεύω ότι η Mercedes μπορεί να παλέψει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...