Η GM θα κλείσει την Holden το 2016;

Σχετικά άρθρα

Holden Logo

Η General Motors ανακοίνωσε σήμερα πως από το 2016 η Chevrolet θα σταματήσει να πουλά μοντέλα της στην Ευρωπαϊκή αγορά, με τα αυστραλιανά μέσα να κάνουν λόγο πως την ίδια χρονιά θα κλείσει την Holden. Η είδηση έρχεται μερικούς μήνες μετά από τότε που η Ford ανακοίνωσε πως θα τερματίσει τη λειτουργία της επί Αυστραλιανού εδάφους από τον Οκτώβριο του 2016.

H κυβέρνηση της Αυστραλίας, μέσω εκπροσώπου του υπουργού Βιομηχανίας διέψευσε τα δημοσιεύματα, κάνοντας λόγο πως συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στις αυτοκινητοβιομηχανίες ώστε αυτές να μην αποχωρήσουν από την Αυστραλία.

Οι φήμες ήθελαν την GM να ανακοινώνει το κλείσιμο της Holden αυτή την εβδομάδα, αλλά η απόφαση θα ανακοινωθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

[Πηγή: ABC, News.com.au]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...