
Δεν βλέπουμε συχνά εταιρίες να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο αλλά από την άλλη, δεν βλέπουμε συχνά και στελέχη να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.
Το σήριαλ της αποχώρησης ή της παραμονής αν θέλεις του Alan Mulally στην Ford έχει τραβήξει πολύ καιρό και από ότι φαίνεται το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας έχει κουραστεί. Εκτός αυτού, φοβάται πως η όλη υπόθεση θα αποσπάσει την προσοχή των μέσων από άλλα μεγάλα νέα για την φίρμα εντός του 2014 όπως το λανσάρισμα της νέας Mustang αλλά και του νέου F-150. Με λίγα λόγια, προς το παρόν, απολαμβάνει την προσοχή αλλά όταν έρθει η ώρα να παρουσιάσει κάτι με σημασία, δεν θέλει αυτή η υπόθεση να απασχολεί τα «πρωτοσέλιδα».
Μέχρι στιγμής, η κατάσταση διαδοχής του Mulally στο τιμόνι της Ford δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρη. Παρότι πριν λίγο καιρό ακούσαμε πως ο CEO θα μείνει στη θέση του και το 2014, επικρατέστερος υποψήφιος μοιάζει να είναι ο COO της εταιρίας, Mark Fields.
[Πηγή: Reuters]
