Νέες πληροφορίες για το crossover της Seat

Σχετικά άρθρα

Seat IBX Concept

Όσο πλησιάζουμε στις αρχές του 2014, το χρονικό διάστημα που έχουμε μάθει πως θα παρουσιαστεί το crossover της Seat, τόσο μαθαίνουμε νέες πληροφορίες γι’ αυτό.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζαμε πως θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του Group και θα τοποθετηθεί απέναντι στο VW Tiguan και το Nissan Qashqai. Τώρα, χάρη στο Auto Express, μάθαμε πως η κωδική του ονομασία είναι Tribu και πως έχει επιρροές από το Leon. Το μοντέλο θα έχει τονισμένο και μυώδες καπό, LED φώτα και χαρακτηριστικό προφίλ. Επίσης, θα διαθέτει πλαστική περιβολή για να προστατεύεται το αμάξωμα σε εκτός δρόμου βόλτες και τετραγωνισμένους “off road” θόλους.

Παρότι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα specs του Tribu, είναι λογικό να υποθέσουμε πως θα προσφέρεται με τους ίδιους (πάνω-κάτω) κινητήρες που υπάρχουν στην γκάμα της Seat.

Το crossover δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως αλλά αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι μία τυπικότητα που θα διευθετηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Όπως προείπα, στις αρχές του 2014 θα δούμε το concept ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο 2016 αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα.

[Πηγή: AutoExpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα