McLaren: Πρέπει να προστατεύσουμε τον Magnussen

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen

Ο Kevin Magnussen είναι το νέο πρόσωπο στο Woking, ως ο αντικαταστάτης τού Sergio Perez. Ο Μεξικανός δεν κατάφερε να έχει την απόδοση που περίμεναν οι Βρετανοί, με αποτέλεσμα να φύγει από την ομάδα, πηγαίνοντας στη Force India, με την οποία θ’ αγωνίζεται το 2014. Ο Δανός έχει δείξει καλά σημάδια, κι έχουμε διαβάσει καλά λόγια γι’ αυτόν, αλλά κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει την απόδοσή του σ’ ένα μονοθέσιο Formula 1.

Η McLaren δηλώνει έτοιμη να χτίσει μια ασπίδα προστασίας γύρω από τον 21χρονο, οποίος είναι πιθανό να δεχθεί τα πυρά τού Τύπου, όπως και του κόσμου, όπως δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της βρετανικής ομάδας, Jonathan Neale:

Ελπίζω να μπορέσουμε να προστατεύσουμε από τις καταστροφές τής Formula 1. Για όποιον έρχεται από μια άλλη κατηγορία στη Formula 1, υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Γι’ αυτό, πρέπει να τους προστατεύσουμε από τα media. Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν. Το κάναμε καλά με τον Lewis και θα το κάνουμε ξανά.

Ο Βρετανός είπε, επίσης, ότι ο Magnussen είναι ψύχραιμος και γρήγορος, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το δούμε κι εμείς, για να διαπιστώσουμε αν όντως ο μικρός είναι οδηγός επιπέδου Formula 1.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...