Todt: Εύχομαι η Ferrari να τα πάει καλά

Σχετικά άρθρα

_91J0001

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της FIA Jean Todt, δήλωσε πως η Ferrari θα δυσκολευτεί να νικήσει την Red Bull το 2014. Πριν τον Stefano Domenicali, ο Γάλλος ήταν υπεύθυνος για την Ιταλική ομάδα, κατακτώντας 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα έως και το 2004.

Ο Kimi Raikkonen κέρδισε το πρωτάθλημα του 2007 με την Scuderia, αλλά μέχρι και ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo δήλωσε πως έχει σιχαθεί την δεύτερη θέση. Ο Todt πάντως εύχεται στην Ferrari ότι καλύτερο.

Εύχομαι η Ferrari να κάνει καλή δουλειά. Το έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια. Προφανώς η δεύτερη θέση δεν είναι το ίδιο με την πρώτη, αλλά είναι πολύ δύσκολο ακόμα και το να βγεις δεύτερος.

Formula One World Championship

Ο Γάλλος, αναφέρθηκε και στην πιθανή αποχώρηση του Bernie Ecclestone, μετά τα νέα του δικαστικά προβλήματα.

Ελπίζω να μείνει στην θέση του για πολλά χρόνια. Τον είδα την περασμένη Δευτέρα και είναι σε φοβερή φόρμα, δραστήριος και με κίνητρο. Μετά θα μιλήσουμε, για την εποχή μετά τον Ecclestone. Προτιμώ να επικεντρώνομαι στο παρόν.

Ο 63-χρονος δήλωσε πως δεν ξέρει το μέλλον, για να προβλέψει πιθανά προβλήματα των νέων κανονισμών, αλλά διάβασε πολλές προτάσεις από τις οποίες αρκετές αφορούσαν τα ελαστικά.

Η αλήθεια είναι πως μιλήσαμε για τα ελαστικά, αλλά οι κανονισμοί δεν θα αλλάξουν για την επόμενη χρονιά. Έχουμε τις δοκιμές στο Bahrain, όπου ελπίζουμε να εξελιχτούν και οι σωστές λύσεις. Είμαι πεπεισμένος πως η Pirelli έχει την δυνατότητα και τον επαγγελματισμό να το κάνει.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...